Creativitat i innovació a l’aula d’FP

25 April 2019

Com part de l'educació, la formació professional també requereix de cambis per incorporar metodologies innovadores i creatives a l'aula.

Avui, coordinadors/es d'innovació i/o caps d'estudis de centres FP han rebut una màster class en metodologies actives d'aprenentatge i tècniques d'Intel·ligència Artificial amb l'objectiu de portar-les a les aules de formació professional. La Marterclass ha estat impartida per Xavier Pascual, professor de la UOC i que ha presentat una plataforma d'Aprenentatge Basat en Reptes per a potenciar les habilitats del segle XXI (BeChallenge) i Carles Sierra, Profesor Titular del IIIA-CSIC que ha presentat Eduteams: una eina per la formació d'equips per al treball per projectes i reptes a l'aula.

 

Secondary Images: 

Más Actualidad

El 13 y 14 de junio se celebró una reunión en el IIIA-CSIC para la elaboración de la estrategia I+D+I en Inteligencia Artificial del CSIC.

Francisco Salas Molina, que va fer la tesi doctoral supervisat per Joan Antonio Rodriguez, Francisco Martín i Pablo García ha rebut el premi a la...

Conmemoración del 80 aniversario del CSIC, debate “CIENCIA Y FUTURO. EL IMPACTO DE LA INTELIGENCIA ARTIFICIAL EN NUESTRA SOCIEDAD. RETOS Y...